Ana Sayfa Etkinlikler BAUROBOTICS Robotik Yarışması 2017

BAUROBOTICS Robotik Yarışması 2017

3 min read
0
1
2,007

Merhabalar,

Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik öğrencileri tarafından hayata geçirilmiş en büyük projelerden biri olan ve 2014 yılından bu yana her yıl aktif bir şekilde düzenlenen BAUROBOTICS Robotik Yarışması’nın bu sene 4.sünü 29-30 Nisan 2017’de düzenleyeceğiz. Artık gelenekselleşen teknik bir etkinlik olan BAUROBOTICS, robot teknolojilerinin sergilendiği, farklı kabiliyetlerde robotların birbirleriyle 6 kategoride mücadele etme fırsatı bulduğu ve aynı zamanda teknoloji sektörünü kalifiye bir mühendis ve/veya teknik personel olmaya aday öğrencilerle buluşturmayı hedeflemiş bir organizasyondur.

Bahçeşehir Üniversitesi IEEE Robotik ve Otomasyon Topluluğu’nun organizatörlüğünde yapılacak olan yarışmamıza tahmini olarak 200 katılımcının katılacağını düşünüyoruz.

Her yıl Türkiye’nin dört bir yanından binlerce lise ve üniversite öğrencisi BAUROBOTICS’e yarışmacı veya izleyici olarak katılmaktadır. Proje ve robot kayıtlarının internet üzerinden yapıldığı BAUROBOTICS’te robotlar birçok farklı yarışma kategorisinde yer almakta, aynı zamanda organizasyon katılımcıları kurulan masalarda robotlarını sergileme fırsatı bulmaktadır.

BAUROBOTICS bu yılda “Robot Savaşları”, “Çizgi İzleyen”, “Mini Sumo”, “Arazi”, “Multikopter”, “Serbest Proje” kategorileri ile birlikte yarışmacılarla buluşacak.

Bu kez, dördüncü yılında, 29-30 Nisan 2017 tarihlerinde bomba gibi bir yarışma sizleri bekliyor!

Siz değerli katılımcılarımızla organize ettiğimiz bu heyecana Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Güney Kampüsü’nde ortak olacağız. Ayrıntılı bilgi, güncelleme ve kurallar için BAUROBOTICS’i web sitesi www.baurobotics.com ve sosyal medya sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

  • ROBOCOT 2018

    RoboCot, her yaştan insana hitap eden atölye çalışmalarından konferanslara, alanında uzman…
  • KelebekRO: I. Uluslararası GTÜ Kelebek Robot Olimpiyatları

    Gebze Teknik Üniversitesi Robotik ve Otomasyon Kulübü tarafından bu sene ilki düzenlenecek…
  • Garson Robotlar

    Pakistan’da ilk kez bir restoranda insanlar yerine robot garsonlar hizmet veriyor. P…
Buna Benzer Yazılar Göster !
Daha Fazlasını Yükle - Muhammet Özcan
Daha Fazla Göster -  Etkinlikler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bak Bakalım ?

IEEE YTÜ 16. İLTEK Günleri

“Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz!” sloganı ile yıllardır profesyonel işle…